Start-1 - den ukjente

Publisert

Start-1 er en ukjent portal som tilbyr både ferske nyheter, mange lenker samt en del tilleggstjenester. Nyhetsoverskriftene henter Start-1 fra Dagsavisen, Nettmagasinet, Aftenposten og Dagbladet.

Start-1 tilbyr ikke først og fremst mange lenker, men disse er til gjengjeld godt organisert. Mange av lenkene leder deg for øvrig til utenlandske webtjenester.

Start-1 har lagt opp til diskusjonsgrupper på hvert eneste tema, men denne har ikke kommet skikkelig i gang ennå.

Start-1 gir deg den mest omfattende søkemuligheten av de portalene vi har testet: 31 søkemotorer av ulikt slag. Dessverre er det bare mulig å søke i én om gangen.

Andre tjenester som Start-1 tilbyr, er domenesøk hos Primærdata og mulighet for å sjekke din vanlige epost-konto gjennom Startmail.

Start-1 gir deg ingen muligheter for å tilpasse innholdet til dine egne behov og interesser.

Forsiden til Start-1 tok i forrige uke hele 52 sekunder å laste ned på et vanlig modem, hvor så mye som 13 sekunder skyldtes dårlig komprimering. Etter at DinSide skrev om tjenesten har den blitt kraftig komprimert, og krever nå ikke mer enn 30 sekunder!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer