OnePlus 9 Pro - sniktitt:

Steike, for en ladefart!

Og prisen er på den riktige siden av 10.000 kroner.

ONEPLUS 9 OG 9 PRO: OnePlus lanserer to nye toppmodeller, og denne gangen har selskapet startet et kamerasamarbeid med svenske Hasselblad. Foto: Pål Joakim Pollen
ONEPLUS 9 OG 9 PRO: OnePlus lanserer to nye toppmodeller, og denne gangen har selskapet startet et kamerasamarbeid med svenske Hasselblad. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

I dag lanserer OnePlus sine to nye toppmodeller: OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro. Tradisjon tro har selskapet avslørt litt og litt frem til lanseringen, inkludert bilder av produktene, samarbeidet med Hasselblad og så videre.

Vi mottok telefonene til test i forrige uke, men trenger et par dager ekstra på å ferdigstille testen. I mens kan vi jo se på hva OnePlus har lansert denne gangen.

Ekstremt rask lading

Det er mye å fryde seg over hva gjelder spesifikasjonene på OnePlus 9 Pro. En av dem er den svært hurtige ladingen. Med i esken får du en 65 watts lader merket Warp Charge 65T.

Som på OnePlus 8T er batteriet todelt her, der OnePlus skal ha klart å redusere den interne motstanden og dermed varmeutviklingen, slik at man klarer å holde ladetrykket lenger.

Resultatet er at telefonen klarer øvelsen 1-100 prosent på svært raske 29 minutter om du lader med kabel.

Det går også unna om du lader trådløst, i hvert fall på Pro-modellen, som da lader med 50 watts ladeeffekt. Der bruker OnePlus 9 Pro 43 minutter på samme fullading. Den trådløse 50 wattsladeren vil koste 749 kroner kjøpt løst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer