Stem på neste sang

Lei av at folk svitsjer sang hvert 30. sekund? Her er den demokratiske løsningen.

Med TuneTug unngår du problemet der alle skal skifte sang hele tiden ved at gjestene heller kan stemme på hva som skal spilles.
Med TuneTug unngår du problemet der alle skal skifte sang hele tiden ved at gjestene heller kan stemme på hva som skal spilles. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spotify har blitt et ynde for mang en fest de siste årene, og med millioner av sanger tilgjengelig er det få musikkønsker som ikke kan bli oppfylt.

Ulempen er bare at det er så lett å skifte sang at enkelte har en tendens til å gjøre det litt for ofte.

Én løsning på problemet kan være den demokratiske varianten. TuneTug lar nemlig gjestene stemme på hvilken sang som blir den neste, og det kan de gjøre fra en hvilken som helst mobil nettleser.

SAMLESIDE:

Musikk ♬

Både fra iTunes og Spotify

TuneTug-appen er tilgjengelig for iOS (iPhone/iPad/iPod Touch) og OSX (Mac). Begge lar deg starte en fest der du er litt halvveis sjef over hva som spilles. Du bestemmer nemlig selv utvalget av sanger som gjestene kan stemme på, ved å krysse av hvilke spillelister som skal brukes på festen.

OSX-versjonen lar deg kun velge spillelister fra iTunes, mens iOS-versjonen også lar deg logge på Spotify slik at Spotify-spillelistene dine blir tilgjengelige. Når du har plukket spillelistene og starter festen, får du en URL du kan dele med de andre festdeltakerne. Alternativt kan de også bruke iOS-appen til å være med på avstemningen.

Stem på neste sang


Når de så går inn din festside, kan de stemme sanger opp eller ned. Du står fritt til å bestemme hvor mange stemmer en deltaker får lov til å avgi (fås tilbake når låta spilles) og kan også angi hvorvidt andre deltakere skal ha mulighet til å legge til nye sanger. Lista oppdateres dynamisk etter hvert som folk stemmer, slik at alle ser hva som ser ut til å bli neste sang.

Løsningen er gratis enten du vil laste ned for OSX eller iOS, og forretningsideen ser ut til å være at man kan trykke på et iTunes-ikon for å kjøpe sangen som spilles fra iTunes, der TuneTug får provisjon av salget.

Lenker:
TuneTug, IOS (App Store, gratis)
TuneTug, OSX (Mac App Store, gratis)

PS! Vi vet også at den norske tjenesten Soundrop, som nylig ble lansert blant de første Spotify-appene, jobber med lignende funksjonalitet som da vil bli tilgjengelig direkte i Spotify-klienten på PC-en.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer