TEST: Bang&Olufsen Beoplay E8 (3. gen)

Sterkt forbedret batteritid

Komfortable, velspillende og dyre.

KOSTBARE: Med prislapp på 3500 kroner er Beoplay E8 3. generasjon langt fra de billigste øreproppene. Foto: Pål Joakim Pollen
KOSTBARE: Med prislapp på 3500 kroner er Beoplay E8 3. generasjon langt fra de billigste øreproppene. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Det som stakk seg ut som det beste lydproduktet for vår del i 2019, var de glitrende H9-hodetelefonene fra Bang&Olufsen. De kostet riktig nok litt ekstra kontra konkurrentene, men bød også på en lydkvalitet helt i særklasse.

Forventningene var derfor høye da vi mottok dagens testprodukt: den tredje generasjonen av Beoplay E8-øreproppene. Også her må du nemlig ut med noen kroner over konkurrentene, der de første butikkene ser ut til å lande på rundt 3.500 kroner når vi sjekker prissammenligningstjenestene.

Det nærmer seg det dobbelte av Jabras utmerkede Elite 75t, for eksempel, og også en femhundrelapp over Apple Airpods Pro.

Tunga rett i munnen

Verdt å merke seg med Bang&Olufsens Beoplay-produkter er at selskapet i motsetning til de fleste andre ikke endrer sifferet i modellbetegnelsen når de slipper nye produkter, men heller legger på en generasjons-benevnelse bak.

Dagens testprodukt er også Beoplay E8, 3. generasjon (3.0), som altså betyr at du finner to eldre Beoplay E8-produkter på markedet. Likeledes for de nevnte hodetelefonene, der de tre modellbetegnelsene var H9, H9i og H9 3. generasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.