Stilige mobilnyheter fra Siemens

To nye, stilige telefoner ble lansert av Siemens i går. Flotte fargeskjermer og multimediamuligheter står denne gangen i fokus.

Publisert
Sist oppdatert

Den første modellen Siemens slipper i disse dager er en ny klapptelefon som har betegnelsen CF62. Denne skiller seg ut i mengden takket være den ganske uvanlige, bueformede antennen. Dessuten har telefonen et stylisert, sølvfarget utseende, og veier kun 85 gram. Når det gjelder teknologi er telefonen temmelig godt utstyrt, med 65.000 fargers skjerm, triband, MMS, GPRS og java. Dessverre har ikke telefonen innebygd kamera, men et eksternt kamera kan kobles til. Det skal være gode muligheter for å personliggjøre mobilen med bakgrunnsbilder, lyder og lignende.

Den andre nyheten heter CX65, og er en mer profesjonell modell. Utstyrt med et VGA-kamera som tar både stillbilde og video, samt hele 11 MB minne, er telefonen svært godt egnet til multimedia. Du kan også koble til blitz, som i tillegg har en funksjon for fjerning av røde øyne. Selvsagt er det også her støtte for MMS, Java og triband. I tillegg har Siemens installert et program på telefonen som skal gjøre det enklere å laste ned programvare og bilder. Utseendemessig er telefonen ganske tradisjonell, men har likevelt et pent og behagelig ytre i sølvfarger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer