Stilige mobilnyheter fra Siemens

To nye, stilige telefoner ble lansert av Siemens i går. Flotte fargeskjermer og multimediamuligheter står denne gangen i fokus.

Publisert
Sist oppdatert
Stilige mobilnyheter fra Siemens
Stilige mobilnyheter fra Siemens


Den første modellen Siemens slipper i disse dager er en ny klapptelefon som har betegnelsen CF62. Denne skiller seg ut i mengden takket være den ganske uvanlige, bueformede antennen. Dessuten har telefonen et stylisert, sølvfarget utseende, og veier kun 85 gram. Når det gjelder teknologi er telefonen temmelig godt utstyrt, med 65.000 fargers skjerm, triband, MMS, GPRS og java. Dessverre har ikke telefonen innebygd kamera, men et eksternt kamera kan kobles til. Det skal være gode muligheter for å personliggjøre mobilen med bakgrunnsbilder, lyder og lignende.

Den andre nyheten heter CX65, og er en mer profesjonell modell. Utstyrt med et VGA-kamera som tar både stillbilde og video, samt hele 11 MB minne, er telefonen svært godt egnet til multimedia. Du kan også koble til blitz, som i tillegg har en funksjon for fjerning av røde øyne. Selvsagt er det også her støtte for MMS, Java og triband. I tillegg har Siemens installert et program på telefonen som skal gjøre det enklere å laste ned programvare og bilder. Utseendemessig er telefonen ganske tradisjonell, men har likevelt et pent og behagelig ytre i sølvfarger.

Begge modellene skal være i butikkene til sommeren, og CF62 skal koste rundt 2.000 kroner, mens CX65 blir priset til omkring 3.000 kroner. Vi kommer naturligvis tilbake med utfyllende tester av begge modellene så snart vi mottar testeksemplarer.


[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer