Bose QuietComfort 45

– Stillhet i verdensklasse

Bose har lansert en ny modell i den svært populære QuietComfort-serien.

NY MODELL: QuietComfort-serien var ikke død - nå har Bose sluppet en ny modell, fem år etter den forrige. Foto. Bose
NY MODELL: QuietComfort-serien var ikke død - nå har Bose sluppet en ny modell, fem år etter den forrige. Foto. Bose Vis mer
Publisert

Bose er en produsent som gjennom en årrekke praktisk talt har vært synonym med støydempende hodetelefoner.

I lang tid var selskapet nærmest enerådende på hodetelefoner med støydemping, der teknikken de brukte var milevis foran de andre. Det har jevnet seg ut de senere årene, der blant annet Sony og Apple nå også leverer varene så til de grader, og Bose har fått tøff konkurranse.

Etter å ha sluppet QuietComfort 35 for fem år siden, ble QuietComfort-navnet skrotet, da Bose kom med Noise cancelling headphones 700 i 2019.

Men om du, som oss, trodde at QuietComfort-serien dermed var lagt død, må du tro om igjen. Nå har selskapet nemlig annonsert en ny QuietComfort-modell: QC45.

Hør alt eller ingenting

Nytt denne gangen er, foruten at Bose sannsynligvis har forbedret støydempingen ytterligere - siden de bruker ord som «stillhet i verdensklasse» i markedsføringen - at QC45 også har en «bevissthetsmodus» som slipper inn lyd fra utsiden. Du bytter mellom dem med en knapp på venstre øreklokke.

Dette er faktisk funksjonen vi liker best med Apple Airpods Max, fordi lyden rundt deg kommer så naturlig inn i ørene - nesten som om du ikke hadde på deg hodetelefoner. Ikke at de er alene om en slik funksjon - det er også noe andre tilbyr, men akkurat der synes vi Apple foreløpig byr på den mest troverdige opplevelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.