Facebook

Stor forvandling

Facebook-appen får en stor overhaling.

OPPDATERES: Facebook introduserer Feeds, som gir deg kronologisk oversikt over ting du faktisk ønsker å se. Foto: Facebook
OPPDATERES: Facebook introduserer Feeds, som gir deg kronologisk oversikt over ting du faktisk ønsker å se. Foto: Facebook Vis mer
Publisert

Nyhetsstrømmen din på Facebook består blant annet av innlegg fra personer du følger, grupper og sider, samt annonser, i en algoritmestyrt rekkefølge.

Nå introduserer Facebook en ny visning som ikke bare gir deg innlegg i «riktig» rekkefølge, men du kan også velge hva du vil se.

Endelig kronologisk rekkefølge

I en pressemelding skriver Facebook at Feeds, som er navnet på den nye fanen, er en ny måte å se de nyeste innleggene fra venner, favoritter, sider og grupper. Faktisk kan du tilpasse en egen favorittliste med venner og sider du ønsker å se innhold fra.

- Vi forstår at du ønsker flere valg når det kommer til å sortere og se alt innholdet ditt. Noen ganger vet du akkurat hva du er på utkikk etter - for eksempel nye innlegg fra grupper - eller du ønsker å utforske ferskt og underholdende innhold, skriver Facebook i pressemeldingen.

Feeds blir altså fanen for innhold du vet du vil se, mens Home, som blir det nye navnet på den tradisjonelle nyhetsstrømmen, er stedet for å utforske nytt innhold på Facebook.

Rulles ut i puljer

Home forblir hjemskjermen i Facebook-appen, og det er den som vises først når du åpner appen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer