Supertank:

Stor nødlader med enorme ladekrefter

Kan lade bærbare PC-er like raskt som i strømkontakten.

KAN LADE PC-ER: Med 100 watt ut fra den ene porten, kan nødladeren SuperTank lade en bærbar PC på full hastighet. Foto: Zendure
KAN LADE PC-ER: Med 100 watt ut fra den ene porten, kan nødladeren SuperTank lade en bærbar PC på full hastighet. Foto: Zendure Vis mer
Publisert

Lite er så kjekt å ha med seg på tur som en nødlader, som kan lade mobilen et par-tre-fire-fem ganger avhengig av hvor stor og tung klump du er villig til å pakke med i sekken.

I sommer testet vi for eksempel en god håndfull nødladere med 20.000 mAh kapasitet, der vinneren kunne lade opp en iPhone 8 åtte ganger fra null til hundre.

I tillegg til målt kapasitet så vi også på hvor raskt det gikk å lade opp andre enheter, som jo også er en viktig egenskap ved en nødlader.

Supertank byr på 100 watt

Men der nødladerne vi testet som regel leverer mellom 5 og 20 watt, er nødladeren SuperTank fra Zendure av et helt annet kaliber. Foruten å ha svært solid kapasitet på 27.000 mAh (100Wh), kan den nemlig levere 100 watt til enheten du lader.

Det betyr med andre ord at den kan brukes for å lade opp en bærbar PC, for eksempel en Macbook Pro, med full hastighet. Dette skjer via USB PD (Power delivery).

SuperTank har fire USB-porter: to tradisjonelle (USB-A) og to USB-C-porter. USB-portene kan levere henholdsvis 100 watt og 60 watt, mens de to øvrige kan levere henholdsvis 15 og 18 watt, som da også vil lade telefoner ganske kjapt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer