Samsung Pay

Storbanken støtter dette

Men ikke konkurrenten.

SAMSUNG PAY: Nå er Samsungs betalingstjeneste i Norge. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SAMSUNG PAY: Nå er Samsungs betalingstjeneste i Norge. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Over sju år etter Samsung Pay ble lansert i Sør-Korea, kommer betalingstjenesten omsider til Norge, som et alternativ til Google Pay på Samsung Galaxy.

Du kan også bruke Samsung Pay på Samsung Galaxy-klokka di, opplyser selskapet på sine nettsider, slik at du både kan tæppe med mobilen og klokka når du handler i butikker.

Bankkort, digitale nøkler og medlemskap

I tillegg til å legge til bank- og kredittkort, kan du også legge digitale hus- og bilnøkler, kuponger og flybilletter. Vær obs på at nøklene må være kompatible med Samsung SmartThings for at du skal kunne legge til i Samsung Wallet.

Du kan også legge til medlemskap, og Samsung Wallet støtter blant annet Circle K Extra Club, Club Clas, H & M Club og Åhlens, ifølge appen.

Etter å ha satt opp Samsung Pay på mobilen din, kan du velge å erstatte Google Pay for kontaktløs betaling på telefonen. Du kan også konfigurere en snarvei for Samsung Pay, blant annet ved å dobbelttrykke på strømknappen.

Foreløpig nei til Apple Pay

Den kanskje mest interessante nyheten, er at Samsung Pay vil ha støtte for bankkort fra Norges største bank, nemlig DNB. For Samsung Galaxy-brukere vil det ikke bety noen forskjell da de allerede kan bruke DNB-kort med Google Pay, men kjekt for dem som har DNB og vil bruke Samsung Pay i stedet for Googles løsning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer