Store Messenger-problemer

Det rapporteres om at Facebooks Messenger-tjeneste er nede for veldig mange.

PROBLEMER: Både i Europa og andre steder i verden er det mange som nå rapporterer om problemer med Facebook Messenger. Foto: AP Photo/Jenny Kane/NTB Scanpix
PROBLEMER: Både i Europa og andre steder i verden er det mange som nå rapporterer om problemer med Facebook Messenger. Foto: AP Photo/Jenny Kane/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det meldes nå fra flere hold om at tusenvis av brukere har problemer med å få tilgang til Facebooks chattetjeneste Messenger.

Tjenesten DownDetector, som holder styr på om tjenester er nede eller ikke basert på innrapporteringer fra brukere, rapporterer også om at Messenger har problemer.

Som du ser på grafen under, ser det ut til at antallet folk med problemer har skutt i taket de siste minuttene:

Tredve minutter etter at dette skjermbildet ble tatt, er grafen fortsatt stigende. Foto: Downdetector
Tredve minutter etter at dette skjermbildet ble tatt, er grafen fortsatt stigende. Foto: Downdetector Vis mer

Tjenesten har også et kart over hvor folk som rapporterer inn problemer befinner seg, og her ser det ut til at det hovedsakelig er i Europa det er problemer, men det kommer også mange henvendelser fra Filippinene og fra Australia. Og så skal man jo huske at de fleste på det amerikanske kontinentet sover nå.

Kartet fra Downdetector viser mange europeiske brukere har meldt fra om trøbbel med Facebook Messenger. Foto: Downdetector
Kartet fra Downdetector viser mange europeiske brukere har meldt fra om trøbbel med Facebook Messenger. Foto: Downdetector Vis mer

Det er det å sende og motta meldinger som virker å være det største problemet, men det er også mange som rapporterer om at de ikke klarer å logge seg på tjenesten.

Slik ser det ut på nettleserversjonen vår av Messenger. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
Slik ser det ut på nettleserversjonen vår av Messenger. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen Vis mer

Selv har vi opplevd at sendte meldinger ikke blir markert som sendt, men de dukket allikevel opp hos mottakeren. Tidligere i dag fikk vi også beskjed om at tjenesten ikke kan nås, men problemet var borte en periode og er nå tilbake.

Forhåpentligvis dreier det seg med andre ord om noe rusk i maskineriet som løses snart.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer