Store problemer med iPhone-oppgradering

"Ødelagte" bilder, mistet Exchange-støtte - mange har fått trøbbel etter å ha oppgradert til iOS 4.

Mange brukere opplever problemer med Exchange-synkronisering mot Google-kontoen sin etter oppgradering til iOS 4.
Mange brukere opplever problemer med Exchange-synkronisering mot Google-kontoen sin etter oppgradering til iOS 4. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere laget en guide på hvordan du kan bruke iPhones Exchange-støtte mot Google-kontoen din for å synkronisere kalender og kontakter derfra:

GUIDE: Sett opp Exchange mot Google-kontoen din

Fulgte du denne guiden og bruker Exchange mot Google, bør du være klar over at Googles hjelpeforum renner over av tilbakemeldinger fra frustrerte brukere som ikke får synkronisert kalender og kontakter etter å ha oppgradert til iOS 4.

I samme forumtråd har Google svart på henvendelsene. I svaret hevder den ansatte hos Google at Google Sync går igjennom en ikke-planlagt ryddejobb og at selskapet nå fokuserer på å rydde opp i problemene med spesielt fokus på iOS 4-oppgraderingen.

Oppdatert 23.06.2010:I følge Google er dette problemet nå løst. Merk dog at mange har problemer med mye annet i debatten under denne artikkelen.

Kanskje bør du derfor vente med å oppgradere til den siste versjonen til dette problemet er fikset; i hvert fall hvis du er avhengig av kontakt- og kalendersynkronisering mot Google-kontoen.

Les mer om nyhetene i iOS 4: Slik er Apple iOS 4

Oppdatert 09:19
Ikke nok med at det er problemer med Exchange mot Google - det er også mange brukere som har rapportert inn at bildekvaliteten på telefonen er blitt dramatisk redusert etter oppgraderingen.

Kilde: http://nexus404.com

Oppdatert 11:44
Flere av DinSides lesere har fått tilbake opprinnelig bildekvalitet ved a) å ta en omstart av telefonen eller b) å synkronisere bildene på nytt.

Har du problemer etter oppgraderingen? La høre fra deg i debatten under artikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer