TEST: Apple iPhone 12 Pro Max

Størst og best

Kom for størrelsen, bli for kameraet.

SVÆR: Det er mer enn bare størrelsen som skiller iPhone 12 Pro Max fra iPhone 12 Pro. Video: Dinside/Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden iPhone X ble lansert har Apple fått kritikk for stadig mer forvirrende navngivning av sine mobiler. I høst har de lansert fire forskjellige utgaver av iPhone 12, med en helt ny iPhone mini i potten, så man skulle tro at forvirringen var komplett. Skal du velge den minste, eller den vanlige 12, eller 12 Pro - eller hva med Pro Max?

Med iPhone 12 Pro Max er det veldig enkelt. Stikkordet er maks: Dette er den største iPhonen, faktisk Apples største noensinne. Det er også den beste med tanke på batteritid og kameraet. Prisen er riktignok også høyest, og starter på 14 000 kroner.

Om du får maks valuta for pengene? Du får i hvert fall ingen bedre iPhone - men Max-modellen er definitivt ikke for alle.

Valgets kval

Vi tror mange som vurderer iPhone 12 Pro Max lurer på om det er verdt å betale den ekstra tusenlappen den koster over «lillebror» iPhone 12 Pro.

Siden Max-modellen deler mange av de samme egenskapene som iPhone 12 Pro, tar vi kun for oss hovedforskjellene i denne testen. Vil du lese mer om hvordan telefonen er i bruk - om ytelsen, 5G og den nye MagSafe-løsningen - les den grundige anmeldelsen til kollega og mobil-guru Pål Joakim her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer