Strømmegigant får norsk dato

Nå kommer HBO Max til Norge.

HBO MAX: I oktober lanseres den populære strømmetjenesten i Norge. Foto: HBO Nordic
HBO MAX: I oktober lanseres den populære strømmetjenesten i Norge. Foto: HBO Nordic Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt tilbake til desember i fjor annonserte WarnerMedia at HBO Max kommer til Norge og vil ta over for HBO Nordic.

Nå kan WarnerMedia avsløre at HBO Max lanseres i Norge i høst. Nærmere bestemt 26. oktober.

– Det er et historisk øyeblikk når HBO Max lander i Europa. WarnerMedias filmer og serier, som Harry Potter, Game of Thrones og The Big Bang Theory, er elsket av fans over hele Europa. HBO Max er laget for å gi dem den beste seeropplevelsen for å se disse favorittene, så vel som et mangfold av andre fantastiske titler, sier Johannes Larcher, Head of HBO Max International, i en pressemelding.

Dessverre vet vi fortsatt ikke hvor mye HBO Max vil komme til å koste her til lands, men i pressemeldingen avsløres det at HBO Max skal avsløre mer om plattformen, innholdet, priser med mer skal kunngjøres under et arrangement i oktober.

Det vi vet er at HBO vil være tilgjengelig for eksisterende HBO Nordic-kunder ved lansering, enten de er direkte abonnenter eller via en av selskapets partnere. HBO Nordic er i dag både frittstående og tilgjengelig gjennom TV-pakkene til en rekke TV-leverandører i Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer