Strømmegigant får norsk dato

Nå kommer HBO Max til Norge.

HBO MAX: I oktober lanseres den populære strømmetjenesten i Norge. Foto: HBO Nordic
HBO MAX: I oktober lanseres den populære strømmetjenesten i Norge. Foto: HBO Nordic Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt tilbake til desember i fjor annonserte WarnerMedia at HBO Max kommer til Norge og vil ta over for HBO Nordic.

Nå kan WarnerMedia avsløre at HBO Max lanseres i Norge i høst. Nærmere bestemt 26. oktober.

– Det er et historisk øyeblikk når HBO Max lander i Europa. WarnerMedias filmer og serier, som Harry Potter, Game of Thrones og The Big Bang Theory, er elsket av fans over hele Europa. HBO Max er laget for å gi dem den beste seeropplevelsen for å se disse favorittene, så vel som et mangfold av andre fantastiske titler, sier Johannes Larcher, Head of HBO Max International, i en pressemelding.

Dessverre vet vi fortsatt ikke hvor mye HBO Max vil komme til å koste her til lands, men i pressemeldingen avsløres det at HBO Max skal avsløre mer om plattformen, innholdet, priser med mer skal kunngjøres under et arrangement i oktober.

Det vi vet er at HBO vil være tilgjengelig for eksisterende HBO Nordic-kunder ved lansering, enten de er direkte abonnenter eller via en av selskapets partnere. HBO Nordic er i dag både frittstående og tilgjengelig gjennom TV-pakkene til en rekke TV-leverandører i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer