Spotify Premium Duo

Strømmetjenesten tester billigere abonnement for bare to

Dette håper vi kommer til Norge.

PAR-ABONNEMENT: I stedet for å bruke samme Spotify-konto, kan det snart bli mulig for bare to personer å ha et felles abonnement. Foto: Kirsti Østvang
PAR-ABONNEMENT: I stedet for å bruke samme Spotify-konto, kan det snart bli mulig for bare to personer å ha et felles abonnement. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er dere flere i en husholdning som skal bruke Spotify, lønner det seg alltid å velge et familieabonnement til 169 kroner, fremfor å betale 99 kroner per person. Her kan inntil seks personer få hver sin konto.

Ifølge The Verge holder Spotify nå på å teste ut en ny type abonnement for bare to personer, Premium Duo.

Prisen for Duo-abonnementet er 12,49 euro, cirka 120 kroner - med andre ord mer gunstig om man ikke er flere enn to. I Danmark er prisen 124 kroner.

Strømmetjenesten tester billigere abonnement for bare to

Må bo sammen

Premium Duo-abonnenter må riktignok bo på samme adresse, slik man må med et familieabonnement. I motsetning til før må man oppgi adresse i registreringsprosessen, skriver The Verge.

Slik har det ikke vært med familieabonnementet. Men fordi det har vist seg at det ikke bare er familier som bor sammen som har tatt det i bruk (noe som strider mot Spotifys retningslinjer), har strømmeselskapet innført dette tiltaket i et forsøk på å forhindre misbruk.

Felles spilleliste

Har man et Duo-abonnement, vil man også få felles spilleliste, Duo Mix, som består av autogenerert musikk basert på hva dere begge hører på. Litt a la Discover Weekly- eller Daily Mix-spillelistene.

Det er også en funksjon for å dele spilleliste med din Duo-partner.

Spotify Duo blir nå testet i fem land; Colombia, Chile, Irland, Danmark og Polen. Når eller om det blir rullet ut til flere land, er ikke kjent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer