Spotify Premium Duo

Strømmetjenesten tester billigere abonnement for bare to

Dette håper vi kommer til Norge.

PAR-ABONNEMENT: I stedet for å bruke samme Spotify-konto, kan det snart bli mulig for bare to personer å ha et felles abonnement. Foto: Kirsti Østvang
PAR-ABONNEMENT: I stedet for å bruke samme Spotify-konto, kan det snart bli mulig for bare to personer å ha et felles abonnement. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er dere flere i en husholdning som skal bruke Spotify, lønner det seg alltid å velge et familieabonnement til 169 kroner, fremfor å betale 99 kroner per person. Her kan inntil seks personer få hver sin konto.

Ifølge The Verge holder Spotify nå på å teste ut en ny type abonnement for bare to personer, Premium Duo.

Prisen for Duo-abonnementet er 12,49 euro, cirka 120 kroner - med andre ord mer gunstig om man ikke er flere enn to. I Danmark er prisen 124 kroner.

Må bo sammen

Premium Duo-abonnenter må riktignok bo på samme adresse, slik man må med et familieabonnement. I motsetning til før må man oppgi adresse i registreringsprosessen, skriver The Verge.

Slik har det ikke vært med familieabonnementet. Men fordi det har vist seg at det ikke bare er familier som bor sammen som har tatt det i bruk (noe som strider mot Spotifys retningslinjer), har strømmeselskapet innført dette tiltaket i et forsøk på å forhindre misbruk.

Felles spilleliste

Har man et Duo-abonnement, vil man også få felles spilleliste, Duo Mix, som består av autogenerert musikk basert på hva dere begge hører på. Litt a la Discover Weekly- eller Daily Mix-spillelistene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer