Dildospill:

Styr spillet med underlivet

Kan også styres med datamusa.

KONTROLL: Spillet er enkelt nok, men måten det styres på, er noe utenom det vanlige. Foto: Skjermdump fra spillet
KONTROLL: Spillet er enkelt nok, men måten det styres på, er noe utenom det vanlige. Foto: Skjermdump fra spillet Vis mer
Publisert

Dataspill styres vanligvis med en spak, berøringsskjerm eller mus og tastatur. Av og til kommer utviklere opp med mer kreative metoder. Her kan man for eksempel nevne plastgitarer, bevegelseskontrollere eller matter.

Noen påfunn er imidlertid sprekere enn andre, som foreksempel i Android-spillet «You Are What You Eat», som ble lansert forrige måned.

Selve spillet er en enkel affære. Figuren beveger seg automatisk bortover og det hele går ut på å spise monstre som likner på deg selv. De andre må du hoppe over, og om du treffer dem, er det game over. For å hoppe, må man klemme på leketøyet, som, også vil vibrere når man spiser de forskjellige monstrene.

Engadget skriver at spillet ble annonsert i oktober, og er kompatibelt med Lioness Smart Vibrator. Et sexleketøy som kan kobles til mobilen.

Det er robotiker og programvareutvikler Allison Liemhetcharat som har utviklet spillet.

Ideen med å koble det opp mot Lioness-leketøyet, fikk hun etter å ha prøvd leketøyet selv, og hatt det «veldig fint med den», skriver hun i et innlegg på nettstedet medium.com.

Liemhetcharat påpeker at det finnes spill til det samme leketøyet som er ment til å trene bekkenbunnen, men at hun ville lage noe som handlet mindre om å trene bekkenet, og mer om å være bare gøy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer