Super-PDA fra Samsung

Synes du ikke toppmodellene fra HP er funksjonelle nok? Samsung kommer nå med en håndholdt maskin som kan revolusjonere bransjen.

Super-PDA fra Samsung
Publisert
Sist oppdatert

Er dette fremtiden for PDAer? Samsungs nyeste MITs M400 har mer funksjonalitet enn noen andre enheter på markedet i dag. Riktignok er denne maskinen kun ment for det koreanske markedet, men viser likevel hvilken retning produsenten beveger seg i.

M400 er bare en av multifunksjonsmodellene Samsung viser for tiden. Den bygger på Microsofts Pocket PC 2002 Phone Edition, og har både PDA og telefon-funksjonalitet innebygd. Den kan i tillegg motta TV-sendinger, og har innebygd digitalt kamera for både stillbilde- og videoopptak.Den kan også fungere som en walkie-talkie, har en innebygd MP3-spiller og støtter diverse trådløse teknologier.

Skjermen er et 3.5 tommers LCD-display, som støtter også landskapsmodus. Kameraet har 300.000 piksler, og kan roteres rundt.

Maskinen er utstyrt med 128 MB minne, som kan utvides til 512 MB. Hjernen bak er en 300 MHz Intel XScale-prosessor.

I følge Samsung skal selskapet lansere flere lignende produkter til høsten, og disse skal være rettet mot det europeiske markedet. De skal også bygge på forskjellige operativsystem. Det kan med andre ord bli en spennende høst for gadget-entusiaster, og vi kommer med fyldigere omtale av PDAene så snart det foreligger mer informasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer