TEST: Jabra Elite 75t

Suveren lyd!

Kanskje det beste trådløs ørepropp-kjøpet akkurat nå.

GLITRENDE: Jabra får full pott på Dinsides terning – Jabra Elite 75t er rett og slett et fremragende par ørepropper som leverer lyd av ypperste klasse. Foto: Pål Joakim Pollen
GLITRENDE: Jabra får full pott på Dinsides terning – Jabra Elite 75t er rett og slett et fremragende par ørepropper som leverer lyd av ypperste klasse. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Produktgruppen trådløse ørepropper er definitivt en kategori der det skjer veldig mye om dagen, og støtt og stadig kommer det nye produkter som flytter grensene.

Det var først med lanseringen av Apples Airpods for snart tre år siden denne kategorien virkelig tok av, og de siste par åra har det kommet propper med aktiv støydemping, muligheter for å slippe inn omgivelseslyd og en rekke andre funksjoner og finesser.

Dagens testprodukt er Jabras splitter nye Elite 75t. De er da oppfølgere til danskenes kritikerroste Elite 65t, som blant annet trakk det lengste strået da Dinside testet trådløse ørepropper til treningsbruk for et år siden.

Riktignok gjaldt det Active-versjonen, med enda litt mer friksjon i overflaten og bedret tetthet mot vann, men de to har uansett det meste til felles. Noe Active-versjon av Elite 75t er foreløpig ikke annonsert, men det vil vel ikke være den største overraskelsen om det skjer.

Selv om undertegnede har testet mang et par med trådløse ørepropper de siste årene, er det bare å innrømme det først som sist: Jeg har ikke prøvd forgjengeren, Elite 65t, så vi får dessverre ikke gitt deg noen direkte sammenligning med dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer