TEST: Samsung Galaxy Buds+

Svært god batteritid

Mye å like med Samsungs nye ørepropper, men vi måtte ty til et triks for å få bedre lydkvalitet.

OPPGRADERT: Samsung Galaxy Buds+ er oppfølgeren til Galaxy Buds, der blant annet batteritiden har blitt kraftig forbedret. Foto: Pål Joakim Pollen
OPPGRADERT: Samsung Galaxy Buds+ er oppfølgeren til Galaxy Buds, der blant annet batteritiden har blitt kraftig forbedret. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Denne våren lanserte Samsung oppfølgeren til fjorårets Samsung Galaxy Buds, som rett og slett har fått navnet Buds+.

Nykommeren koster i skrivende stund en drøy femhundrelapp mer enn sin forgjenger - rundt 1700 kroner i de rimeligste butikkene, og da omtrent på nivå med versjonen av Apple Airpods med etui som kan lades trådløst (det kan også Samsungs etui).

11 timers batteri

Buds+ byr på svært solid batteritid, med hele 11 timer musikk før de må lades i etuiet. Etuiet holder imidlertid bare på én ekstra ladning, altså 22 timer totalt (forgjengeren hadde 6+7), så du må allikevel frem med ledningen oftere enn de som har 28-30 timer, som flere har begynt å få i det siste.

Kjapt lader de, i hvert fall – etter bare tre minutter i etuiet kan du spille musikk en time.

Etuiet er ganske likt det forrige - altså ganske kompakt av størrelse og med pilleform. Det kan lades på to måter - enten via USB-C-kabel eller trådløst med Qi-standarden (den «vanlige»). Det betyr at du også kan lade det fra baksiden av en mobiltelefon, som Samsungs S10-, Note 10- og S20-modeller, samt Huawei Mate 20 Pro/P30 Pro og oppover, blant annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer