TEST: Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Svært solid toppmodell

Liker du konseptet med penn, finnes det praktisk talt ingen konkurrenter.

LEKKER: Med matt bakside med Gorilla Glass Victus-glass, er Samsung Galaxy Note 20 Ultra både lekker og solid. Foto: Pål Joakim Pollen
LEKKER: Med matt bakside med Gorilla Glass Victus-glass, er Samsung Galaxy Note 20 Ultra både lekker og solid. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Note 20 Ultra er Samsungs gjeldende toppmodell, som slippes for salg på fredag. Den er blant de aller mest kostbare telefonene på markedet, med en pris på 14.990 kroner for 256 GB-utgaven og 15.990 om du vil ha den med 512 GB lagringsplass.

Men så skiller den seg ganske markant fra røkla også. Som alle Samsungs Note-produkter er dette en telefon som har en liten penn innabords, som du både kan bruke for å skrive og tegne på skjermen, eller veive i lufta i ekte Harry Potter-stil for å utføre ulike kommandoer, for eksempel for å knipse et bilde eller styre en presentasjon du holder med telefonen koblet til en større skjerm.

Fabelaktig og robust skjerm

Note 20 Ultra er en stor telefon med 6,9 tommers skjerm som strekker seg nesten helt ut i kantene. Som S20 Ultra har den også 120 Hz skjermoppdatering, som gjør at alt av animasjoner går silkemykt for seg, men denne gangen har Samsung gjort dette adaptivt, slik at den også kan slå ned på lavere oppfriskning når det ikke er nødvendig med 120 Hz, for å spare litt på batteriet. For eksempel trenger du jo bare 30 Hz når du ser video som er skutt med 30 bilder i sekundet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer