Svenskene laster ned flest apps

… og Norge havner under streken med bare 2 apps i måneden pr telefon.

Svenskene laster ned over 5 apps pr Android-telefon i måneden, mens Norge ligger langt nede på listen. Foto: research2guidance
Svenskene laster ned over 5 apps pr Android-telefon i måneden, mens Norge ligger langt nede på listen. Foto: research2guidance Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en rapport utgitt av research2guidance (kan bestilles gratis fra lenka du nettopp passerte), viser det seg at Sverige er det landet i verden der Android-brukere laster ned flest apps i snitt.

Cirka 5,5 app-nedlastinger i måneden pr bruker holdt til første plass, tett fulgt av Nederland, Tyskland, Sveits og Spania, der brukerne i snitt lastet ned mer enn 4 apps i måneden.

Mens gjennomsnittet for de undersøkte landene var på 2,5 app-nedlastinger i måneden, havnet Norge på ca 1,9; plassen foran Danmark der brukerne laster ned ca 1,7.

SAMLESIDE:

Apps

App-nedlasting

Hvor mange apps laster du ned pr måned? (Avsluttet)
1-2(30%)
Ingen(23%)
3-5(21%)
6-10(17%)
25+(5%)
11-25(4%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Over 350.000 apps

Rapporten viser også at antall Android-applikasjoner nå har passert 350.000; en tredobling på ett år.

Bare i oktober dukket det opp 46.243 nye apps i Android Market, men bare 21% av dem kostet penger. Dette er en nedadgående trend – eksempelvis lå den tilsvarende andelen av betal-apps på rundt 50% for et år siden, men kan også forklares med høyere andel av såkalte in-app-purchases (gratis/billig app, men betal for å låse opp funksjonalitet) og bedre annonsemuligheter enn før.

Les også: Nesten ingen nordmenn betaler for Android-apps

Kilde: research2guidance

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer