SwiftKey blir bedre på større skjerm

Android-tastaturet slippes i ny versjon.

NY VERSJON: Swiftkey var en av de tidlige erstatnings-tastaturene for Android-mobiler. Nå er den nye versjonen her, med blant annet forbedringer for store skjermer. Foto: Skjermdump
NY VERSJON: Swiftkey var en av de tidlige erstatnings-tastaturene for Android-mobiler. Nå er den nye versjonen her, med blant annet forbedringer for store skjermer. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du misfornøyd med standardtastaturet på Android-telefonen eller -nettbrettet, er det fullt mulig å bytte det ut med et annet.

Det finnes en rekke tredjepartsløsninger en kan laste ned fra Google Play, og en av de mest populære er SwiftKey. Vi har omtalt det ved en rekke anledninger her på DinSide.

SwiftKey lærer seg skrivemåten din over tid, og kan dermed gjette seg frem til ordene du skal skrive, slik at du blir mer en mer effektiv taster.

Les også: Slik bytter du Android-tastaturet

Ny beta ute

SwiftKey blir bedre på større skjerm

Nå har SwiftKey kommet i ny betaversjon som gir full kontroll over hvor tastaturet er plassert på skjermen.

Mobiltastaturet har tradisjonelt vært plassert nederst, men i SwiftKey 4.3 er det mulig å endre både posisjon, størrelse og format.

Ifølge utviklerne av Swiftkey kommer endringene som en følge at brukere krever mer fleksibilitet når de skriver. I noen situasjoner passer det kanskje best å bare bruke én tommel, mens i andre situasjoner har man mulighet til å bruke begge.

Mobilskjermene blir i dag bare større og større, noe som kan være utfordrende for mange, selv de med store hender, men de nye tilpasningsmulighetene til SwiftKey skal altså lette byrden.

Tre forskjellige oppsett

Som nevnt kan både størrelse og plassering tilpasses nøyaktig som du ønsker det i SwiftKey 4.3. Det er dessuten tre forskjellige tastatur-oppsett å velge mellom:

 • «Compact»: Minimerer bredden på tastaturet og gjør det enklere å taste med en hånd.
 • «Full»: Et fullstørrelses-tastatur for to-hånds-tasting, bedre egnet for større skjermer.
 • «Thumb»: Deler tastaturet i to for enklere tasting i landskapsmodus på nettbrett og brede telefoner.
 • SwiftKey blir bedre på større skjerm

  I tillegg har SwiftKey også slått sammen telefon- og nettbrett-appene for «en mer konsistent opplevelse», som de selv sier det.

  Den nyeste betaen støtter også SwiftKey Cloud, som gjør det mulig å synkronisere og sikkerhetskopiere historikk, innstillinger og så videre på tvers av enheter.

  Betaversjonen av SwiftKey 4.3 kan lastes ned fra denne nettsiden.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer