Swiftkey X - ny versjon

Ny versjon av det populære Android-tastaturet.

Swiftkey X - ny versjon
Publisert
Sist oppdatert

Til og med Google-sjefen bruker Swiftkey, og det er ikke uten grunn, for med Swiftkey som Android-tastatur skriver du rett og slett kjappere og mer effektivt enn du gjør med tastaturet som følger med ut av boksen. Derfor er det som regel også en av de første applikasjonene vi installerer når vi har får inn en Android-basert telefon til test.

Konseptet med Swiftkey er at tastaturet "lærer seg" hvordan du skriver tekst, og da spesielt hvilke ord du pleier å skrive etter hverandre. Jo mer du skriver med Swiftkey, desto lettere blir det for programmet å forutse hva du har tenkt til å skrive. Ofte får du opp ordforslag etter bare et par-tre bokstavtrykk, og noen ganger trenger du ikke en gang å skrive.

Nå begynner en forbedret utgave av Swiftkey å se dagens lys (Swiftkey X), og er foreløpig tilgjengelig som gratis betautgave gjennom Android Market. Der forgjengeren kun brukte sendte SMS for å lære seg hvordan du skriver, er en av nyhetene cloud-based personalization, som betyr at programmet også kan bygge opp sin database basert på Facebook og Twitter-oppdateringer, samt sendte epost gjennom Gmail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer