Syv spill det er vanskelig å legge fra seg

Bare én gang til ...

Tiny Wings er ett av spillene det er vanskelig å legge fra seg. Spesielt når en av kollegaene har bedre rekord. Foto: Joanna Marie Olsen
Tiny Wings er ett av spillene det er vanskelig å legge fra seg. Spesielt når en av kollegaene har bedre rekord. Foto: Joanna Marie Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens PC-spilling og til dels konsollspilling er forbeholdt de som virkelig er interesserte, har andelen casual gamers steget betraktelig etter inntoget av smarttelefoner, der tusenvis av spill er tilgjengelige for en slikk og ingenting.

Spesielt er det Apples App Store og Googles Android Market som har de rikeste beholdningene av spill og applikasjoner, og blant dem er det mange godbiter.

Under finner du syv mobilspill det ikke er så lett å legge fra, med høy "bare én gang til"-faktor; spesielt dersom du har noen å konkurrere med når det gjelder å sette rekorder.

Vær dog advart – hvis du hadde andre planer i dag er det kanskje lurere å spare artikkelen til senere.

Les også: 10 anbefalte iPad-spill

Game Dev Story

Slett ikke nytt, men undertegnedes siste hekt. I Game Dev Story skal du lede et spillselskap som lager nye spill. Du må ansette egnede mennesker, annonsere for spill, velge regien på hva slags spill som skal lages, delta på spillkonvensjoner, sørge for at de ansatte får nødvendig etterutdanning, bytte kontorlokaler og mye mer.

La deg ikke lure av den relativt enkle grafikken - dette er vanedannende som bare det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer