Ta opp telefonsamtalen med Sanity

Gratis Android-applikasjon med en rekke ringefunksjoner.

Med Sanity installert på telefonen, kan du ta opp både innkommende og utgående samtaler.
Med Sanity installert på telefonen, kan du ta opp både innkommende og utgående samtaler. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så lenge du selv deltar i samtalen og motparten samtykker, er det lov å spille inn telefonsamtaler. Akkurat det klarer Android-applikasjonen Sanity, som også har en rekke andre fine funksjoner. Sanity er basert på åpen kildekode og publisert under GNU-lisensen.

Med tanke på opptak kan du selv velge hvorvidt applikasjonen skal ta opp alle samtaler, om du manuelt må slå det på, eller eventuelt hvilke telefonnumre som automatisk skal utløse et opptak. Maksimal grense på opptaket er 2 minutter, med mindre du donerer penger til prosjektet (23 kroner) – da fjernes denne grensen.

Det skal sies at kvaliteten på opptaket ikke ble veldig god da vi testet (vi brukte telefonens mikrofon som input), men det er allikevel mulig å høre hva begge parter sier, og det er jo essensen. I tillegg finnes det flere innstillingsmuligheter for opptaket (lydformat, hvilken inngang som lyttes på etc), men ikke alle er kompatible med alle telefoner.

Du kan også filtrere ut både oppringninger og SMS fra gitte numre - med andre ord er Sanity veldig kjekk å ha det er enkelte som plager deg via mobiltelefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer