Ta sikkerhetskopi av SMS-ene

Gratis Android-app gir deg ekstra trygghet.

Mister du telefonen din, er det kjekt å ha en backup av SMS-ene.
Mister du telefonen din, er det kjekt å ha en backup av SMS-ene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ikke mange ukene siden skrev vi om WaveSecure; en Android-app/nettjeneste som gav deg muligheten til å sikre deg litt ekstra mot tyverier og andre uhumskheter ved å ta backup av viktige data, la deg låse telefonen fra PC-en og mer til.

Løsningen kostet imidlertid $20 i året, og noe av funksjonaliteten kan dekkes på andre måter uten at det koster deg en krone.

SMS Backup for Android er en gratis app (åpen kildekode) som i hvert fall til en viss grad kan gi deg litt ekstra trygghet. Som navnet tilsier er den laget for å ta en sikkerhetskopi av SMS-ene dine, men der andre lignende programmer ofte lagrer sikkerhetskopien på minnekortet (som stort sett sitter i telefonen din hvis du mister den uansett), lagrer SMS Backup meldingene dine direkte til Gmail-kontoen din.

Samleside:

Backup

Ikke bare er det kjekt dersom noen skulle stjele telefonen din - det er alltids kjekt å ha en ekstra kopi av SMS-ene sine, enten du har glemt telefonen din en dag og skulle ha sjekket opp en viktig beskjed, eller bare det faktum at SMS-ene opptar plass på internminnet på Android-telefonen; noe de fleste telefoner har begrenset av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer