Tagcloud på hjemmeskjermen

Er en ordsky like kjekt som ikoner? Nå kan du prøve selv.

Hvem trenger vel ikoner når man kan ha ordskyer?
Hvem trenger vel ikoner når man kan ha ordskyer? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagens smarttelefoner har én ting felles – hvert program er representert med ett ikon, som er omtrent like stor som en tommelfinger (Windows Phone 7 har riktignok tiles, men konseptet er det samme).

På Android har man i tillegg muligheten for widgets, som kommer i mange former og størrelser der en widget kan oppta alt fra én ikonplass til 4x4 og mer til dersom man har en launcher som støtter flere enn 16 ikonplasser.

Tagy er en widget som utnytter sin tildelte plass ved å gi deg en tagcloud (ordsky) med appene du ønsker å ha snarveier til. Du kan selv tilpsase hvilke apps du vil ha liggende i ordskyen og skreddersy både farge og bakgrunnsfarge på teksten.

Videre kan du velge hvorvidt størrelsen på de ulike elementene skal oppdatere seg i forhold til hvor ofte du bruker de ulike appene. Elementene kan også ha tilfeldig størrelse om du heller vil det.

11 anbefalte Android-widgets

Flere versjoner

Widgeten finnes i tre versjoner; én for apps, én for kontakter og én for nettleserbokmerker. De tre versjonene kan oppta flere ulike størrelser på hjemmeskjermen avhengig av hvor mye plass du ønsker å vide dem. I tillegg kan du laste ned Tagy Settings (gratis), som på samme måte gir deg snarveier til ulike innstillinger som GPS, synkronisering, Bluetooth etc.

Tagy kan prøves 10 dager gratis. Er du fornøyd, må du kjøpe en opplåsning som koster seks kroner.

Tagy for Android (Google Play store, gratis)
Tagy settings for Android (Google Play store, gratis)
Tagy unlocker for Android (Fjerner 10-dagersbegrensningen, kr 6,-)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer