Tap tap revenge 4

Guitar Hero-klonen du kan ha med i lomma kan bli en dyr affære.

I Tap Tap Revenge 4 skal du prøve å holde takten så godt du kan.
I Tap Tap Revenge 4 skal du prøve å holde takten så godt du kan. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2004 inntok musikken konsollene for fullt, da Singstar ble lansert på PlayStation 2. Karaokespillet, der det er om å gjøre å synge så "riktig" som mulig, ble en stor hit, og på mang et vorspiel var de rosa og blå mikrofonene i sentrum.

To år senere ble Guitar Hero født, der mikrofonene ble byttet ut med gitarer, og folk spilte til fingrene blødde. Senere har det kommet en rekke Guitar Hero-spill, samt Rock Band-serien, som introduserte både trommer, keyboard og også mikrofoner.

Å ha full pakke hjemme i stua er selvsagt både plasskrevende og ofte ganske høylytt. Tap tap revenge minner om Guitar Hero-serien der poenget er å trykke på tre knapper i takt med musikken, men er et spill for iPhone (og siste versjon også for Android), som derfor hverken tar stor plass eller trenger å forstyrre noen (så lenge du har ørepropper, vel å merke).

Og faktisk er spillet gratis.

Det er imidlertid en sannhet med modifikasjoner.

7 spill det er vanskelig å legge fra seg

Et hav av in-app purchases

Det finnes riktignok en god del sanger som du får gratis med dette spillet, der de fleste låses opp etter hvert som du scorer poeng og stiger i gradene. Dog er det ikke til å stikke under stol at sangene du har mest lyst til å spille koster penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer