Slett gamle podkaster på iPhone

Tar opp masse plass

Dette bør du gjøre med jevne mellomrom.

SJEKK DETTE: Noen apper spiser opp mer lagringsplass en andre. På iPhone kan Podkaster-appen være blant de mest sultne. Foto: Kirsti Østvang
SJEKK DETTE: Noen apper spiser opp mer lagringsplass en andre. På iPhone kan Podkaster-appen være blant de mest sultne. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Hører du på podkaster med Apples Podkaster-app på iPhone? Når du abonnerer på en podkast, vil appen automatisk laste ned nye episoder når de slippes. Kjekt slik at de ligger klare til avspilling når du har tid til å høre på.

Abonnerer du på mange podkaster, vil det imidlertid over tid samle seg opp mange podkaster på mobilen din, og i en travel hverdag har du kanskje ikke sjans til å få hørt på alle. Uspilte podkaster tar opp mye plass, langt mer enn du kanskje er klar over.

Er lagringsplass et problem på din iPhone, er det på tide å ta en gjennomgang av disse. Det er flere måter å gå frem på.

Dette kan du gjøre

Den første er ved å åpne Podkaster-appen, gå til fanen Bibliotek og velge Nedlastede episoder. Du kan bla deg nedover i listen og så sveipe til venstre på episoder du ønsker å fjerne.

Har du abonnert på en podkast det viste seg at du ikke hørte noe særlig på likevel, kan det være like greit å avslutte abonnementet og slette alle de nedlastede episodene i en fei.

I Podkaster-appen, går du til fanen Bibliotek, finner podkasten du ønsker å slette, trykker på alternativer-knappen (den runde med tre prikker) og velger Slett fra bibliotek (*1). Fra samme meny kan du også velge Avslutt abonnement (*2)for å stoppe nedlasting av nye episoder i fremtiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer