Tar vare på iPhonen for deg

Når man ikke klarer det selv er det lurt med hjelpemidler.

Tar vare på iPhonen for deg
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til svært mange andre ordinære telefoner har iPhone bare glatte overflater. Dette gir et stilig utseende og god betjeningskomfort, men er samtidig et faremoment. Er du av en eller annen grunn litt glatt på hendene når du tar en iPhone opp av lomma er det større fare for at den bokstavelig talt fortsetter der du slapp. Dermed havner den i fritt fall og kommer til å støte på et eller annet. Noen ganger skjer det ingen skade, men er du uheldig - noe som skjer alle før eller siden - så ender det med ødeleggelser.

iPhone-glassmesteren

Smarte etuier

Problemet er såpass stort at det har dukket opp et enormt tilbud av forskjelige løsninger. Det finnes etuier og futteraler, deksler og beskyttelsesfilmer, utvalget i farger og materialer er mildt sagt omfattende.

Noen er myke og fungerer som støtputer, andre er harde og fungerer som skjold, noen er gode å ta på, andre litt mer spesielle.

Vi har plukket ut noen av de vi mener er smartest fra Apples nettbutikk.

Agent 18 Clear ShieldVil du ha noe som er minst mulig synlig, men som likevel beskytter mot riper og slag, er et gjennomsiktig skall i hardplast med innvendige gummiputer en fin løsning. Dette skallet hindrer ingen bruksområder, det er åpninger for alt, som kameralinse, tilkoblinger og knapper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer