Telenor Avidi ekspanderer

Onsdag kveld kjøpte Telenor Avidi Norges tredje største kabel-TV-selskap, alfaNett i Bærum kommune. Vil dette ha noen betydning for deg som er interessert i Internett-tilknytning via kabel-TV-nettet? Og hva er Telenor Avidis planer fremover? Vi har sjekket saken.

Publisert

For å få Internett-tilknytning via kabel-TV-nettet, må du være tilknyttet en del av nettverket hvor elektronikken i nettverket er i stand til å sende informasjon begge veier, og ikke bare ut til deg. Både Telenor Avidi og alfaNett har hittil tilbudt Internett-tilknytning til en del av sine kunder, og selskapene jobber med å oppdatere nettet slik at flere brukere skal få tilbud om Internett-tilknytning.

Nå har Telenor Avidi signert kjøpskontrakt med Bærum kommune, som er eier av alfaNett. Hvis avtalen godkjennes i Bærums formannskap og kommunestyre og i Telenors styre, vil Telenor Avidi overta tjenesten 1. juni.

Etter overtakelsen av alfaNett blir Telenor Avidi landets største kabel-TV-selskap med 345.000 kunder på landsbasis. Gjennom overtakelsen styrker Telenor Avidi sin posisjon i Østlandsområdet, skriver Telenor i en pressemelding.

Hva skjer fremover?

Vi har spurt administrerende direktør i Telenor Avidi, Svein Aarvik, om hvordan Telenor Avidis oppkjøp av alfaNett vil påvirke tilbudet om Internett-tilknytning via kabel-TV-nettet. Han sier at Telenor Avidi kommer til å bygge ut på Internett-siden, og at dette allerede ligger i planene selskapet har fremover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer