Telia med mobilt bredbånd over 5G

Se hvor mye du må betale.

NYTT TILBUD: Nå får du 5G-hastigheter med Telias mobile bredbånd - om du befinner deg på et sted med 5G-dekning. Foto: Telia
NYTT TILBUD: Nå får du 5G-hastigheter med Telias mobile bredbånd - om du befinner deg på et sted med 5G-dekning. Foto: Telia Vis mer
Publisert

Med mobilt bredbånd er det en flyttbar ruter som gir deg tilgang på internett uansett hvor du befinner deg. Spesielt kjekt om du er på hytta eller på reise, eller bare har begrensede muligheter for fiber og den slags hjemme.

Nå melder Telia at de er først i landet med å tilby mobilt bredbånd over 5G.

– Som kunde vil du oppleve 5G-hastigheter på opptil 300 Mbit/s. Den eneste forutsetningen er at du er på et sted med superrask 5G-dekning fra Telia, og den dekningen øker fortløpende dag for dag, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Enn så lenge er det kun et fåtall byer som har 5G-nett. Både Telia og Telenor har planer om å utvide tilbudet ytterligere i 2021.

– Både abonnement og 5G-ruter fungerer utmerket i vårt 4G-nett, så selv om du ikke har 5G der du bor akkurat nå, er det fullt mulig å sikre deg for fremtiden med dette produktet, understreker Pål Rune Kaalen i Telia.

Tre abonnementer

Mobilt bredbånd med 5G fra Telia tilbys i tre ulike abonnement med ubegrenset* data:

  • 100 GB med 5G-fart opptil 100 Mbit/s – 549 kr. per måned
  • 250 GB med 5G-fart opptil 200 Mbit/s – 799 kr. per måned
  • 500 GB med 5G-fart opptil 300 Mbit/s – 999 kr. per måned

Telia tilbyr også tre abonnementer med mindre data (10, 25 og 50 GB), men disse kan bare brukes med maks 4G-hastighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer