Nuraphone - helt unike hodetelefoner

TEST: – Ett av årets mest innovative produkter

Aldri har det vært så gøy å høre musikk.

NOE HELT SPESIELT: Nuraphone ser ut som vanlige hodetelefoner, men på innsiden stikker det en tut inn i øret ditt. Det gir en lydopplevelse helt utenom det vanlige. Foto: Bjørn Eirik Loftås
NOE HELT SPESIELT: Nuraphone ser ut som vanlige hodetelefoner, men på innsiden stikker det en tut inn i øret ditt. Det gir en lydopplevelse helt utenom det vanlige. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Du har kanskje sett reklame for dem rundtom på nettet der folk tar dem på seg og blir «mindblown» av lyden. Nuraphone er definitivt ikke som andre hodetelefoner, med særdeles fiffig teknologi innabords, bass ut av en annen verden (om du vil) og et veldig spesiell design.

For to år siden samlet skaperne inn over 15 millioner kroner på folkefinanseringstjenesten Kickstarter, og med det var Nuraphone Australias mest innbringende Kickstarter-produkt noensinne.

Året senere, altså i 2017, var de i salg i enkelte land, og først nå i høst har de kommet i offisielt salg her i Norge.

In-ear og over-ear

Med en gang man pakker opp Nuraphone ser man at det er noe spesielt med dem. For ikke bare har de utforming som tradisjonelle over-ear hodetelefoner – inni klokkene stikker det nemlig ut en liten tut, som da er in-ear-delen av hodetelefonen.

Konstruksjonen er gjort slik at in-ear-biten serverer deg mellomtone og diskant, mens et basselement er å finne i den ytre delen. Det gjør at de dypeste frekvensene kommer litt «utenfra» og at de dermed ikke overdøver de andre tonene selv om du drar bass-spaken ganske høyt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer