TEST: BlackBerry Curve 8520

Så liten, men fortsatt så kraftig.

SÅ LITEN: BlackBerry Curve 8520 er ikke bare beskjeden når det kommer til størrelsen, også prisen skal bli overkommelig for de fleste.
SÅ LITEN: BlackBerry Curve 8520 er ikke bare beskjeden når det kommer til størrelsen, også prisen skal bli overkommelig for de fleste. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BlackBerry-merket har nok tradisjonelt sett blitt oppfattet som noe litt uoppnåelig for folk flest, ikke bare fordi (styrtrike) amerikanske kjendiser stadig vekk flyr rundt med en fulltastatursmobil fra kanadiske RIM i hendene, men også fordi abonnemetene som fulgte med mobilene så ut som de var laget for bedrifter mer enn for menigmann.

Dette har det for lengst blitt gjort noe med (privatabonnement hos norske Trigcom begynner nå på 59 kroner per måned), men fortsatt har mobilene utgjort en betydelig andel av utgiftsposten for forbrukeren. Med Curve 8520 skal det bli en forandring også på det.

Ettersom dette er en tidlig testmodell, og 8520 ikke slippes på det norske markedet før til høsten, er den eksakte prisen foreløpig ikke klar. Den norske BlackBerry-importøren Trigcom sier uansett at "8520 vil bli atskillig billigere enn 8900 Curve", som er den modellen det er mest naturlig å sammenlikne med.

(Du kan lese vår fornøyde test av 8900 Curve her.

Hey good lookin'

Utseendet faller umiddelbart i smak. Vi tar naturligvis det lille forbeholdet som for eksempel mange musikkanmeldere ser ut til å gjøre med norske musikere når de mellom linjene skriver at det er "bra til å være norsk", og på samme måte er dette pent til å være smartmobil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.