Samsung Galaxy Buds Pro

TEST: Blant de beste vi har testet

Samsung skuffet oss med sitt forrige par, men slår kraftig tilbake.

GALAXY BUDS PRO: Dette er kanskje årets beste trådløse ørepropper. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
GALAXY BUDS PRO: Dette er kanskje årets beste trådløse ørepropper. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Er det noe i teknoverdenen som virkelig er hett om dagen, er det trådløse ørepropper, som på kort tid har stjålet rampelyset fra hodetelefonene.

Ikke bare er det mange produkter å velge mellom, men kvaliteten på øreproppene i det øvre prissegmentet er jevnt over solid, så det er ikke helt lett å vite hvilket par du bør velge.

Samsung forsøkte å skille seg ut med de bønneformede Galaxy Buds Live, men vår anmelder var på ingen måte imponert og trillet terningkast to. Med lanseringen av Galaxy S21-serien introduserer Samsung et nytt par ørepropper, Galaxy Buds Pro, men er resultatet bedre denne gang?

Galaxy Buds Pro

Med de nye Pro-proppene går Samsung tilbake til en mer tradisjonell utforming, og de er i samme stil som blant annet Jabra Elite-serien og Huawei FreeBuds Pro, for å nevne noen.

Galaxy Buds Pro kommer i flere fargealternativer, svart, sølv og lilla, der vi har testet sistnevnte. Selve delen som går inn i øret er i matt lilla, mens utsiden er forkrommet. Designen liker vi totalt sett svært godt.

Legg ellers merke til at silikonproppene er av den ovale sorten, som blant annet Apple, Jabra og Huawei har omfavnet. Jeg må si jeg liker de bedre enn de sirkelformede proppene, siden de dekker mer av øreinngangen, men ulempen er at man ikke kan bruke det varelageret man har bygd opp fra tidligere med propper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.