Videoringeklokke

TEST: Den beste dørklokka med video

Vi har testet tre modeller fra Arlo, Ring og Nest.

VIDEORINGEKLOKKER: Fra venstre Arlo Wire-Free Video Doorbell, Ring Video Doorbell 3 Plus og Nest Hello. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
VIDEORINGEKLOKKER: Fra venstre Arlo Wire-Free Video Doorbell, Ring Video Doorbell 3 Plus og Nest Hello. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tall fra SSB viser at antall anmeldte innbrudd fortsetter å falle, samtidig går salget av overvåkingskameraer stadig oppover.

Teknologiselskapenes inntog har gjort det enklere for hvermansen å overvåke egen eiendom uten å tegne abonnement hos en alarmsentral, og Arlo, Nest og Ring er noen av de mest kjente produsentene på markedet.

De senere årene har også ringeklokker med videokamera blitt populært blant norske forbrukere. Med en videoringeklokke kan du se hvem som ringer på og kommunisere med personen via enhetens innebygde mikrofon og høyttaler uten at du behøver å åpne døra.

Det kan være kjekt hvis det ringer på når du ikke er hjemme. For eksempel et pakkebud som du kan instruere hvor pakken kan legges. Andre kan se nytten i en videoringeklokke fordi de gjerne vil se hvem som ringer på før de åpner opp.

Mange alternativer

Arlo, Nest og Ring er bare noen få av mange produsenter på markedet, men i denne runden har vi valgt å sette søkelyset på Arlos Wire-Free Video Doorbell, Nest Hello og Ring Video Doorbell 3 Plus som ligger i prisklassen 2–2500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer