Test: Beoplay HX

TEST: Dyre, men totalpakka er solid

På to punkter er det få som matcher Bang & Olufsen.

BEOPLAY HX: De koster over 5000 kroner, men er det verdt det? Foto: Martin Kynningsrud Størbu
BEOPLAY HX: De koster over 5000 kroner, men er det verdt det? Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens mange sperret opp øynene da Apple lanserte AirPods Max, et par hodetelefoner til 7000 kroner, blir man ikke lenger overrasket når danske Bang & Olufsen introduserer nye lydprodukter som koster minst noen tusenlapper mer enn alternativene på markedet.

Før sommeren testa vi Bang & Olufsens Beoplay Portal – et par Bluetooth-hodetelefoner som også kan brukes med Xbox One og Xbox Series X|S. Prislappen: 5399 kroner. Til sammenlikning koster Xbox Series X 5499 kroner.

De nyeste trådløse hodetelefonene heter Beoplay HX, og er så typisk Bang & Olufsen de får blitt: Premium byggekvalitet med solide materialer – ja, man kan faktisk lukte at dette er dyre materialer – høy komfort og deilig lyd. Ja, og en premium prislapp på 5390 kroner.

Høy pris til tross, det er nesten halvparten av hva Beoplay H95 koster, så de er langt fra Bang & Olufsens dyreste.

Beoplay HX

I sedvanlig stil begynner vi med designen. Som nevnt over, føler vi at Beoplay HX er godt skrudd sammen og består av solide materialer.

Selve øreklokkene, som er av typen som dekker øret, har mykt skum trukket i skinn, og ligger svært så komfortabelt mot ørene. Det er faktisk skinnet som avgir den gode lukten – avhengig av hvem du spør – som sier at dette er et kvalitetsprodukt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer