Huawei Freebuds 3i

TEST: En tro kopi av AirPods Pro

Kliss like, men er ikke på samme nivå.

HUAWEI FREEBUDS 3i: Hyggelig pris, høy komfort og gode mikroner, men er det nok? Foto: Martin Kynningsrud Størbu
HUAWEI FREEBUDS 3i: Hyggelig pris, høy komfort og gode mikroner, men er det nok? Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi var ikke videre begeistra da vi testa Huaweis Freebuds 3-propper i fjor vinter. Huawei, som vanligvis serverer teknologimarkedet noen solide produkter, imponerte oss ikke med sine trådløse ørepropper.

Denne gangen har vi hatt Freebuds 3i inne på testbenken. Selv om produktnavnene er svært like, er det noen viktige forskjeller å spore mellom Huaweis propper.

Freebuds 3 og Freebuds 3i

Den visuelle forskjellen er at mens Freebuds 3 er i samme stil som Apple AirPods, med harde propper der «én størrelse passer alle», er Freebuds 3i utstyrt med myke silikonpropper som festes inne i øregangen.

På den tekniske biten har Freebuds 3 flere fordeler. Bluetooth 5.1-brikke mot Bluetooth 5, bedre batteritid, trådløs lading av etuiet og større høyttalerelement.

Prisen er omtrent den samme, drøyt 1000 kroner ifølge Prisjakt, så det kanskje viktigste du bør tenke på når du velger mellom Huaweis propper, er passform. Foretrekker du den harde utformingen som ligger utenpå øregangen? Da er Freebuds 3 som gjelder. Syns du det heller er bedre med silikonpropper? Gå for Freebuds 3i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.