OnePlus Nord 2

TEST: Er dette prisen?!

En flaggskipmobil til budsjettpris.

ONEPLUS NORD 2: Det er vanskelig ikke å bli imponert over OnePlus om dagen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ONEPLUS NORD 2: Det er vanskelig ikke å bli imponert over OnePlus om dagen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OnePlus er fortsatt en relativt fersk aktør på det norske mobilmarkedet, og det var først i 2018 at selskapet første smarttelefon ble offisielt tilgjengelig her til lands.

Da var det forresten også kø utenfor Telia-butikken på Byporten, men slike køtilstander er det stort sett slutt på.

OnePlus er et datterselskap av Oppo, som var den fjerde største mobilleverandøren i verden i årets andre kvartal – slått av Xiaomi, Samsung og Apple – og det kinesiske selskapet har blitt populære ved å selge velutstyrte mobiler til en rimeligere penge enn konkurrentene.

Det har endret seg noe med nyere Pro-lanseringer, men der har Nord-serien kommet inn som et rimeligere alternativ, og nykommeren OnePlus Nord 2 koster eksempelvis 5600 kroner mindre enn flaggskipet OnePlus 9 Pro.

OnePlus Nord 1 og 2

Andre generasjon OnePlus Nord følger i samme fotspor som fjorårets modell – selve kroneksempelet på «mye mobil for pengene», og som får en til å undre på om det er noe poeng i å bla opp det dobbelte og mer enn det for flaggskipmobilene til Apple, Samsung og, ja, OnePlus selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.