OnePlus Nord 2

TEST: Er dette prisen?!

En flaggskipmobil til budsjettpris.

ONEPLUS NORD 2: Det er vanskelig ikke å bli imponert over OnePlus om dagen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ONEPLUS NORD 2: Det er vanskelig ikke å bli imponert over OnePlus om dagen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OnePlus er fortsatt en relativt fersk aktør på det norske mobilmarkedet, og det var først i 2018 at selskapet første smarttelefon ble offisielt tilgjengelig her til lands.

Da var det forresten også kø utenfor Telia-butikken på Byporten, men slike køtilstander er det stort sett slutt på.

OnePlus er et datterselskap av Oppo, som var den fjerde største mobilleverandøren i verden i årets andre kvartal – slått av Xiaomi, Samsung og Apple – og det kinesiske selskapet har blitt populære ved å selge velutstyrte mobiler til en rimeligere penge enn konkurrentene.

Det har endret seg noe med nyere Pro-lanseringer, men der har Nord-serien kommet inn som et rimeligere alternativ, og nykommeren OnePlus Nord 2 koster eksempelvis 5600 kroner mindre enn flaggskipet OnePlus 9 Pro.

OnePlus Nord 1 og 2

Andre generasjon OnePlus Nord følger i samme fotspor som fjorårets modell – selve kroneksempelet på «mye mobil for pengene», og som får en til å undre på om det er noe poeng i å bla opp det dobbelte og mer enn det for flaggskipmobilene til Apple, Samsung og, ja, OnePlus selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer