Huawei FreeBuds Pro

TEST: Få som kan matche

Huawei gjør det best når de ikke kopierer konkurrentene.

FREEBUDS PRO: De nye trådløse proppene til Huawei imponerer stort. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
FREEBUDS PRO: De nye trådløse proppene til Huawei imponerer stort. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Huawei er inne i en tung periode i det vestlige markedet, med sterk motstand fra myndighetene i en rekke land. Analyseselskapenes ferske tall viser en markant nedgang i mobilsalget til Huawei, som mistet førsteplassen til Samsung.

Motstand til tross, selskapet legger ikke akkurat en demper på satsingen, og i høst er de aktuelle med blant annet nye PC-er, smartklokker og ørepropper.

MateBook X Pro gav vi terningkast 6, men vi var ikke videre imponert over FreeBuds 3i, som ikke helt lyktes med å begeistre vår anmelder.

De seneste ukene har vi testet nye FreeBuds Pro og kan slå fast at Huawei lykkes bedre denne gangen. Mye bedre.

FreeBuds Pro

Noe sier meg at Huawei gjør det bedre når de ikke kopierer Apple. Eksempler på det er Freebuds 3 og Freebuds 3i, som er kliss like henholdsvis AirPods og AirPods Pro, og som ikke imponerte stort.

Med FreeBuds Pro går Huawei en annen vei. De markante pinnene, eller stilkene om du vil, der antenner og mikrofoner er plassert, er fortsatt med, men de er nå kortere og tykkere.

Pinnene gjør at FreeBuds Pro fortsatt minner litt om AirPods, men de er langt ifra en AirPods-kopi. På samme måte som det blir feil å omtale alle rektangulære smartklokker som Apple Watch-kopier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer