OnePlus Buds Pro

TEST: Faktisk veldig bra

De første proppene til selskapet imponerte oss ikke, men dette er andre boller.

ONEPLUS BUDS PRO: Vi liker det nye uttrykket med kromfarget stilk og propp i matt hvitfarge. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ONEPLUS BUDS PRO: Vi liker det nye uttrykket med kromfarget stilk og propp i matt hvitfarge. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Etter noen år med hodetelefoner på toppen av interesselisten til musikkglade nordmenn, virker det som om at det er trådløse ørepropper som har tatt over stafettpinnen.

Det er kanskje også årsaken til at nesten samtlige teknoselskaper har lansert sine egne propper, og de finnes i mange former og fasonger. Fra de tradisjonelle pluggene fra Jabra, de hvite stilkene/stammene til Apple og parabolantennene til Microsoft.

På sommeren i fjor testet vi OnePlus Buds, som utseendemessig var veldig like Apples AirPods. Vi var ikke helt fornøyde med OnePlus Buds, tross hyggelig pris og suveren batteritid, og trillet terningkast 4.

OnePlus Buds Pro

I år slipper OnePlus et nytt par ørepropper, som skal være såpass mye bedre enn fjorårets at de har slengt på et «Pro» på slutten av navnet.

Hva innebærer oppgraderingen til pro? Jo, blant annet aktiv støykansellering, ny design, en ny Zen Mode og silikonpropper i stedet for hardplast.

For å ta det første først: OnePlus Buds Pro har fortsatt den «stilkdesignen» flere andre produsenter har gått for, men for å skille seg litt ut har OnePlus gjort stilkene kortere og trukket dem med krom, som gir en fin kontrast mot det matte hvite eller sorte, avhengig av modell, som resten av proppene er farget i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.