OnePlus 7T Pro

Test: For et råskinn!

OnePlus leverer nok en solid toppmodell, men det er ikke store forskjeller mellom standard- og T-modellen.

RÅSKINN: OnePlus 7T Pro er kanskje ikke store oppgraderingen fra OnePlus 7 Pro, men for en telefon! Foto: Martin Kynningsrud Størbu
RÅSKINN: OnePlus 7T Pro er kanskje ikke store oppgraderingen fra OnePlus 7 Pro, men for en telefon! Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har faktisk ikke gått mer enn fem måneder siden vi testet den forrige OnePlus-telefonen, men det kinesiske selskapet har de senere årene satset på to lanseringssykluser i året.

I høst lanseres OnePlus 7T og 7T Pro, der sistnevnte nettopp har blitt vist frem for første gang i London. Vi er litt usikre på hva tanken bak denne strategien er, for det er ikke store forskjeller på 7 og 7T-telefonene.

Nykommeren har en litt kraftigere prosessor - Snapdragon 855+ (versus Snapdragon 855 hos 7 Pro) og enkelte kameranyheter, men ellers er disse to telefonene svært så like.

Du får den samme, flotte skjermen med 90 Hz-oppfrisking, samme raske ytelse og fingersensor under skjermen, lynrask lading og enestående byggekvalitet - og det uten å betale et femsifret beløp.

Pris ved lansering (modellene med 256 GB lagring og 8 GB minne):

  • OnePlus 7 Pro: 7499 kroner
  • OnePlus 7T Pro: 7699 kroner

OnePlus 7T Pro

Designmessig er det vanskelig å skille de to mobilene fra hverandre. Begge har en fremside med syltynn ramme rundt skjermen - uten mobilhakk - der frontkameraet er skjult inne i mobilen og popper opp når det trengs. Som når du tar selvfotoer eller bruker ansiktsopplåsning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer