Samsung Galaxy S21 Plus

TEST: Godt levert, Samsung!

Årets Galaxy-flaggskip er noe av det råeste du får kjøpt i år.

SAMSUNG GALAXY S21+: 3 000 kroner rimeligere enn Ultra-utgaven. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SAMSUNG GALAXY S21+: 3 000 kroner rimeligere enn Ultra-utgaven. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år som i fjor står det tre nye modeller på menyen i Samsungs flaggskipserie i Galaxy S-serien. Galaxy S20 som en spennende innstegsmodell – som du ikke skal se bort ifra får en Fan Edition-utgave i løpet av året – S21+ og en S21 Ultra som imponerte oss stort.

Nå har testturen kommet til Galaxy S21+, som vi bare kan slå fast er en helt fabelaktig mobiltelefon.

Mens S21 Ultra koster 14 990 kroner, starter S21+ på rundt 11 500 kroner. For litt mindre penger får du litt mindre skjerm, ikke støtte for S Pen, litt mindre batterikapasitet, mindre lagringsplass, mindre arbeidsminne og én færre kamerasensor.

For 11 500 kroner får du ei heller med ladekloss eller ørepropper, ettersom Samsung har kastet seg på trenden Apple starte i fjor ved lanseringen av iPhone 12.

Lekkerbisken

Felles for S21-trioen er den nye designretningen Samsung har tatt ved at kameramodulen går i ett med to sider av chassiset, i stedet for å stikke ut som en egen enhet på baksiden.

Det ser absolutt lekkert ut, i hvert fall sett med våre øyne, og spesielt den lilla modellen med en ytterramme og kameramodul i gull, er høyt der opp blant de flotteste mobilene på markedet. Dette er en mobil vi ikke vil gjemme ved å bruke et deksel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer