LG Tone Free FN7

TEST: Har én ting konkurrentene ikke har

LG utfordrer Apple, Jabra, Bose og Samsung i et hett marked.

LG TONE FREE FN7: Markedet med trådløse ørepropper begynner å bli massivt. LG gjør sitt for å skille seg ut. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
LG TONE FREE FN7: Markedet med trådløse ørepropper begynner å bli massivt. LG gjør sitt for å skille seg ut. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det snart ikke et teknologiselskap som ikke produserer helt trådløse ørepropper. Nei, det har rett og slett tatt av de siste årene, og det ville blitt en rimelig lang liste hvis vi skulle ha ramset opp samtlige.

LG har kanskje gitt seg i mobilmarkedet, men det betyr ikke at de ikke vil produsere produkter som kan fungere i tospann med smarttelefoner og nettbrett, og selvsagt PC-er, som selskapet fortsatt satser på.

Navnet på LGs serie med ørepropper er LG Tone Free, som gjør umiddelbart at jeg på norsk tenker «tonedøv» – noe man ikke ønsker å assosiere med et lydprodukt. Heldigvis er LG Tone Free alt annet enn det.

Lite og nett

LG Tone Free kommer med et sirkelformet ladeetui som er på størrelse med etuiet til Samsung Galaxy Buds Pro, som er blant de minste i klassen. Det tar dermed ikke store plassen i bukse-/jakkelomma eller sekken.

Fulladet gir det to ekstra runder med lading til proppene, som gir en total batteritid på rundt 15 timer. 5 timer på proppene og 10 timer i etuiet med aktiv støydemping aktivert. Batteritiden er noen timer bedre med støydemping av, men det er uansett noe under det som er normalen for tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer