Beoplay Portal

TEST: Helt supre, men svært dyre

Koster like mye som Xbox Series X. Er de verdt prisen?

BEOPLAY PORTAL: Det ser kanskje ikke slik ut, men disse dette er faktisk spillhodetelefoner fra Bang og Olufsen.Foto: Martin Kynningsrud Størbu

BEOPLAY PORTAL: Det ser kanskje ikke slik ut, men disse dette er faktisk spillhodetelefoner fra Bang og Olufsen.

Foto: Martin Kynningsrud Størbu

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-spilling, eller gaming som nordmenn har begynt å kalle det, er ikke noe man ofte befinner med det danske premium HiFi-merket Bang & Olufsen.

I fjor annonserte selskapet et litt overraskende samarbeid med Microsoft om å produsere lydprodukter i high-end-segmentet for Xbox.

Det første produktet som kommer ut av dette partnerskapet, er hodetelefonene BeoPlay Portal.

Designet for Xbox

Foruten at BeoPlay Portal har et «Designet for Xbox»-stempel på esken, er det ingenting som tilsier at dette er et spillhodesett.

Spillhodesett er kjent for sine litt utagerende design med farger og lys, mens Portal ser ut som et par helt vanlige, premium hodetelefoner fra Bang & Olufsen.

Vår testmodell kommer i en mørk gråfarge med sølvgrå detaljer på klokkene. Øreputene er i skinn og er svært behagelige mot ørene, mens hodeputa er i stoff og leverer et like godt komfortnivå.

En ting du vil legge merke til, er at selv om dette er et spillhodesett, har ikke BeoPlay Portal en bommikrofon. I stedet har dansken gått for en virtuell bommikrofon som sitter i øreklokka, slik som på tradisjonelle hodetelefoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer