TEST: Libratone Zipp og Zipp Mini

Utmerkede parkhøyttalere til late sommerdager.

PRAKTISK MED TRÅDLØST: Skal du nyte en dag ute i sommervarmen, er er sett trådløse høyttalere et must. Libratone Zipp og Zipp Mini er blant de penere alternativene du får tak i. Foto: KIRSTI ØSTVANG
PRAKTISK MED TRÅDLØST: Skal du nyte en dag ute i sommervarmen, er er sett trådløse høyttalere et must. Libratone Zipp og Zipp Mini er blant de penere alternativene du får tak i. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med dagens mobiler og strømmetjenester er musikksamlingen aldri mer enn noen tastetrykk unna.

Når man skal spille av musikken, opplever man i større grad enn før frustrasjonen ved å måtte høre favorittlåtene gjennom spinkle mobilhøyttalere. Dette har skapt et helt nytt marked for bærbare høyttalerløsninger.

I fjor i høst slapp danske Libratone en ny versjon av sin trådløse Zipp-høyttaler. Samtidig lanserte de en mindre variant av denne, Zipp Mini.

LES OGSÅ: Hvilken musikktjeneste blir billigst for familien?

Helt trådløse

Libratone Zipp og Zipp Mini er trådløse både hva gjelder musikkavspilling og strøm. Begge støtter avspilling av musikk via AirPlay, Bluetooth og DLNA. De er dessuten oppladbare, og holder i mellom 8-10 timer, lover produsenten selv.

Det gjør også at du kan plassere de nøyaktig hvor du vil, og de kommer begge med en hank slik at de er enkle å bære med seg i parken og på stranda, eller til og med henge opp om du har mulighet til det.

Du kan også koble til usb-kabel for musikkavspilling; og da vil høyttaleren også lade mobilen din i samme slengen. Kjekt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer