TEST: Marshall London mobiltelefon

Hemningsløs frieri til rock-fansen.

ROCKA: Marshall London er tydelig inspirert av selskapets hovedprodukter: Forsterkere til scenebruk. Foto: BRYNJULF BLIX
ROCKA: Marshall London er tydelig inspirert av selskapets hovedprodukter: Forsterkere til scenebruk. Foto: BRYNJULF BLIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har vært på rockekonserter og festivaler vil kjenne Marshall.

Den britiske produsenten har laget forsterkere og høyttalere til scenebruk helt siden 1960-tallet, og disse har blitt nærmest standardutstyr for rockegrupper.

For noen år siden begynte de å utvide repertoaret sitt til produkter for oss vanlige, ikke-gitarspillende folk også.

LES MER: Her er Marshalls trådløse folke-høyttalere!

Du kan få både trådløse høyttalere, hodetelefoner, t-skjorter og til og med kjølekap - alt sammen med den lett gjenkjennelige Marshall-logoen. Og nå er de altså klar med sin første mobiltelefon.

- Verdens høyeste telefon

Vi fikk låne et eksemplar, og var naturlig nok spente på om den levde opp til slagordet «loudest mobile phone on Earth» (den høyest spillende telefonen på jordkloden).

I bunn og grunn dreier det seg altså om en helt ordinær Android-telefon med Lollipop på plass, som ikke skiller seg nevneverdig ut fra andre lignende telefoner i midtsjiktet. Prismessig (den koster 4999 kroner uten binding) er den altså i en klasse hvor det kryr av konkurrenter, enten de heter Samsung, LG, Sony eller Huawei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer