TEST: OnePlus Buds

TEST: Mye billigere enn AirPods

OnePlus har entret markedet for trådløse ørepropper. Vi har testet Buds, som byr på overraskende god lyd.

ONEPLUS BUDS: Batteritiden og lyden er styrkene til proppene. Mikrofonene stiller dessverre ikke i samme kategori. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ONEPLUS BUDS: Batteritiden og lyden er styrkene til proppene. Mikrofonene stiller dessverre ikke i samme kategori. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Sony har det, Samsung har, Apple har, Microsoft har, Google har, Huawei har, og nå har jammen meg også OnePlus også egne, trådløse ørepropper.

OnePlus Buds er navnet på de nye proppene som lanseres samtidig som OnePlus Nord og som er i samme designkategori som Apple AirPods og Huawei Freebuds.

Prisen på Buds er 999 kroner – rundt 500 kroner lavere enn AirPods.

Vi snakker selvsagt om de harde plastproppene, én størrelse passer alle, med pinner som gir dem et «elektrisk tannbørstehode»-uttrykk. Det er i pinnene at mikrofoner, antenner og batteri sitter, og en av fordelene med denne utformingen skal være at mikrofonen ligger nærmere munnen for bedre samtalelyd, men her treffer ikke OnePlus helt blink. Mer om det siden.

Enkel paring ... med OnePlus

Som AirPods er spesiallaget for Apples enheter, er Buds tilpasset OnePlus-telefonene, som blant annet innebærer rask og sømløs paring. Når du åpner lokket, spretter det opp et varsel om paring på OnePlus-mobilen og ett trykk så de koblet sammen. Mer sømløst kan det nesten ikke bli.

Dette gjelder kun OnePlus’ mobiler, og skal du bruke Buds med Android-enheter, iOS-dingser og Windows-maskiner, kobler du til ved å sette proppene i paringsmodus ved å trykke og holde på knappen på ladeetuiet og søke etter nytt Bluetooth-tilbehør på den andre enheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer