Sennheiser CX True Wireless

TEST: Når ikke helt opp

Strålende lyd i Sennheiser nye propper, men de skuffer på to områder.

CX TRUE WIRELESS: Sennheiser-logoen er som regel et tegn på at det er snakk om kvalitet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
CX TRUE WIRELESS: Sennheiser-logoen er som regel et tegn på at det er snakk om kvalitet. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sennheiser er en god og gammel traver i markedet for lydprodukter, og har imponert oss mang en gang med sine lanseringer.

I fjor gav vi gode skussmål til Sennheiser Momentum True Wireless 2 takket være strålende lyd, god batteritid og enkel betjening på proppene. Disse proppene er også blant de dyrere på markedet, og Sennheiser har sluppet en serie som er noe mer prisgunstig uten at de viktigste egenskapene blir mye dårligere.

Navnet på disse er CX 400BT True Wireless, som i år har fått oppfølgeren CX True Wireless.

Svært like

Forskjellen mellom årets modell og CX 400BT er kanskje av det mindre slaget. Design og ladeetui er mer eller mindre identisk, mens ladetid er bedre på nykommeren, som også har Bluetooth 5.2 mot 5.1 på CX 400BT.

For øvrig støtter begge både AptX og AAC for lydoverføring med høyere bitrate, og forsinkelsen er lav når vi ser på film og spiller.

Dog er det kun CX True Wireless som er IPX4-sertifiserte.

Ellers er de altså svært like. Det gjelder også pris: begge får du til under 1500 kroner på Prisjakt.

Har du allerede CX 400BT er det med andre ord ikke noe poeng å oppgradere, men nye brukere kan muligens la seg friste av det Sennheiser har å tilby.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer