TEST: Nokia 7380

For ett år siden slapp Nokia sin merkeligste mobil noensinne. Tross relativt dårlig mottagelse stopper ikke det Nokia fra å lage en oppfølger. Vi tester Nokia 7380.

Publisert
Sist oppdatert

Da vi testet Nokia 7280 for et drøyt år siden satt vi igjen med en litt blandet følelse. Mobiltelefonen var unektelig veldig stilig, men den klarte ikke helt å kombinere det kule utseendet med det å være funksjonell. Spørsmålet er derfor om en telefon laget etter samme lest kan være noe særlig bedre.

Dette er luksus

Først og fremst er det viktig å få frem at dette er en telefon som er ment for de som har en del kroner ekstra. For dersom man bruker mobilen til mer enn en samtale eller to hver dag er Nokia 7380 bare et supplement til den vanlige mobilen. Den man drar frem på lørdagskvelden for å imponere sine suksessrike venner.

Derfor sier det seg selv at Nokia 7380 er luksus. For når mobilen koster rundt 4 500 kroner uten subsidier, og man tross alt må ha en "ordentlig" mobiltelefon i tillegg, bør man ha litt å rutte med for å kjøpe en telefon hvis eneste bidrag er design.

Selv om vi personlig synes designet til forløperen var hakket stiligere, med sitt sorte, hvite og røde Art deco-design, gjør også denne mobilen jobben bra. De fleste jentene som har sett 7380 får et litt sånn sugent blikk i ansiktet (guttene er ikke overraskende litt mer lunkne), noe som viser at Nokia fremdeles kan litt om det å designe mobiler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer