TEST: Philips VOIP 321 - Skype og Dect-telefon

En dobbelttelefon? Det er faktisk en enkel telefon. Den gjør det enklere å ringe både på vanlig analog linje eller IP, og med Skype. Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

Strømmen av trådløse telefoner som støtter både tradisjonell telefoni og Skype har bare så vidt begynt. Philips har en rekke trådløse telefoner, og er nå straks klar med VOIP 321. Denne modellen har tilkobling til vanlig analog telefon og Skype på PC.

Den "analoge linjen" kan selvsagt være en IP-telefon med adapter tilpasset analogt telefonapparat, som jo er den typiske løsningen. Boksen fra Philips bryr seg bare om det siste leddet i kjeden.

Stilig design

Både telefonen med ladestasjon og den trådløse basen kommer i hvit og sølvfarget plast. Designet er renslig og funksjonelt, og apparatene står støtt på bord eller hylle.

Ladestasjonen kan også festes på vegg, hengende på to skruer, tilkobling til strømforsyning er på undersiden.

Telefonen bruker oppladbare batterier av AAA-type.

Basestasjonen kobles til PC med USB og til analog telefonlinje med standard RJ11 plastplugg. Strømforsyning og telefonplugg plugges i på undersiden av basestasjonen, mens USB-kabelen er fast.

Installasjon

Installasjonen fungerte utmerket på begge maskinene vi testet på. Meldingene fra installasjonsprogrammet som dukket opp på skjermen underveis var derimot noe forvirrende på et par punkter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer